View profile

EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Revue
 
Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Je staat in mijn
 

Trending in Tech

May 23 · Issue #87 · View online
This newsletter is created by a human. | Jarno Duursma. Author & TEDx Speaker. | Future | Artificial intelligence | Deepfake | Corona & Tech | Techtrends | Exploring frontier technology | Team Human

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Je staat in mijn bestand omdat we in het verleden een zakelijke relatie hebben gehad, omdat je een van mijn e-books hebt gedownload of mijn nieuwsbrief leest. Ik heb de AVG bestudeerd en de nodige stappen ondernomen om de wet na te leven.
Als gevolg van de wijzigingen die de Wet AVG met zich meebrengt, moet ik je bijvoorbeeld wijzen op jouw privacy. Jouw naam en e-mailadres staan bij mij opgeslagen. Ik neem je privacy serieus en mijn doel is om je enkel en alleen relevante e-mails te sturen. Je hebt altijd de mogelijk om je uit te schrijven en dan verwijder ik jouw gegevens volledig uit mijn systeem.
Als je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen, dan kun je je daar onderaan deze e-mail voor uitschrijven. Wil je mijn mails blijven ontvangen? Dan hoef je niks te doen.
Ik wil op een zorgvuldige wijze met je persoonsgegevens omgaan en heb daarom een nieuwe privacyverklaring opgesteld. Je leest welke persoonsgegevens ik van je bijhoud, met welk doel en met wie je contact kunt opnemen voor een vraag over je persoonsgegevens. Hier kun je mijn privacy verklaring lezen.
Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op. info@jarnoduursma.nl of telefonisch: 050 230 7487.
Hartelijke groet, Jarno
Trendwatcher / Spreker : Studio Overmorgen

Did you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue
Jarno Duursma, Telefoon: 050-2307487, info@jarnoduursma.nl, http://www.jarnoduursma.nl